Η γυμναστική όπως δεν την έχετε φανταστεί!

Ήρθε η ώρα της Γυμναστικής στο σχολείο μας!

Γράφει ο Μανώλης Ροδοβίτης

Ο  Κωνσταντίνος και  ο Γιάννης από την πέμπτη τρέχουν με ταχύτητα φωτός μέσα στο ηλιακό μας σύστημα .Από την Αφροδίτη στον παγωμένο Ποσειδώνα , κάποιοι μπερδεύτηκαν και πήγαν στον Ουρανό γιατί οι δύο πλανήτες μοιάζουν εξωτερικά σαν δυο σταγόνες νερό.

Τα παιδιά της Τετάρτης  τρέχουν πανικόβλητα, είναι μόρια νερού που βράζουν στους 100 C, πριν από λίγο γλιστρούσαν με αργά βήματα ο ένας δίπλα στον άλλο στους 35 C και με το σφύριγμα παγώνουν στους μηδέν βαθμούς .

Στους Ελαιώνες απέναντι  τα παιδιά της πρώτης ανεβασμένα πάνω στα δέντρα για να γλιτώσουν από μια τρομερή πλημμύρα που προκλήθηκε από  το λιώσιμο των πάγων. Τα μισά από αυτά περπάτησαν  όλη την διαδρομή με τα μάτια τους δεμένα κάτω από την επίβλεψη και την βοήθεια των συμμαθητών τους που αποδείχτηκαν εξαιρετικοί οδηγοί! Αργότερα θα πρέπει να ανακαλύψουν το ψηλότερο σημείο της περιοχής και να σκαρφαλώσουν για να φτάσουν στην κορυφή του.

Τα παιδιά από το εργαστήριο ποδηλασίας ανακάλυψαν ένα μικρό φαράγγι τρία χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο… Θα το επισκεφτούμε την επόμενη εβδομάδα με εξοπλισμό αναρρίχησης .. η ομάδα θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τούς φόβους μας..

Κάποιος ακούγεται να φωνάζει με όλη του την δύναμη 32,40,48,56… Χαλάρωσε δεν είμαστε κουφοί! Τώρα ακούγεται και ένα κορίτσι 12, 18, 24… είναι τα παιδιά της  Τρίτης που παίζουν την  σκυταλοδρομία της προπαίδειας! Ποτέ ξανά τα μαθηματικά δεν είχαν τόσο τρέξιμο!

Ακούγεται ένας Βραζιλιάνικος ρυθμός από την πίσω αυλή τα παιδιά της Δευτέρας έχουν στήσει ένα κύκλο και χορεύουν capoeira!

Είναι η ώρα που ακούμε το σώμα μας , η ώρα που εκφραζόμαστε μέσα από την κίνηση, η ώρα που ερχόμαστε κοντά στην φύση και μαθαίνουμε από αυτήν. Είναι η ώρα της γυμναστικής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

12 − one =

Big Bang School