Συνεργάτες

Οι συνεργάτες μας

Το Big Bang School, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο μεντόρων και συνεργατών, οι οποίοι δρουν υποστηρικτικά στο πρόγραμμα και την καθημερινότητα του σχολείου μας.

Άνθρωποι γεμάτοι με πάθος για το αντικείμενο τους και γνώσεις για ότι κάνουν, έχουν πιστέψει τον σκοπό και το όραμα του σχολείου μας και μαζί χτίζουμε το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό περιβάλλον!

Δημήτρης Γραμμένος, PhD
Κύριος Ερευνητής, Ινστιτούτο Πληροφορικής, ΙΤΕ

Ο Δημήτρης είναι Κύριος Ερευνητής του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ). Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια πείρας και εξειδίκευσης στον τομέα της Επικοινωνίας Ανθρώπου-Υπολογιστή (HCI) και είναι πιστοποιημένος αξιολογητής των διεθνών στάνταρ τεστ ημιουργικότητας Torrance Tests of Creative Thinking (TTCT). Έχει περισσότερες από 50 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά βιβλία, περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

Περισσότερα

100 mentors

Οι 100mentors είναι πιθανώς μια από τις πιο αξιόλογες εκπαιδευτικές προτάσεις παγκοσμίως και έχουν ιδρυθεί από Έλληνες οραματιστές. Το πρόβλημα το οποίο απασχολούσε την ομάδα ήταν, γιατί ένας νέος να παίρνει τις πιο σημαντικές αποφάσεις για την ζωή του σχεδόν τυχαία;

Περισσότερα

All can code

H Allcancode είναι επίσης μια εταιρεία η οποία ξεκίνησε από Έλληνες δημιουργούς! Αρχικός της στόχος ήταν η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού λογισμικού το οποίο θα βοηθούσε τα παιδιά να μάθουν προγραμματισμό. 

Περισσότερα
Big Bang School